Bram Bakker

Komende vrijdagavond 12 juni houdt de bekende dwarse psychiater, schrijver, hardloper en sinds kort performer Bram Bakker een lezing in het Dorpshuis van Westernieland. Aanvang half acht, entree gratis. Neem je hartslagmeter mee! De opbrengst van de avond komt ten goede aan KiKa.

Brams nieuwe boek ‘Blijf beter’ gaat over de toekomst van onze gezondheidszorg, de noodzaak van preventie, het belang van bewegen (hardlopen), over gematigd eten, enz.

Bram Bakker is een eigenzinnige man die de psyche van de mens op zijn eigen wijze benadert. Zijn boeken ‘Verademing’, ‘Zucht’, ‘New York New York’, ‘De Dwarse Psychiater’ en ‘Bewegen voor Beginners’ gaan als warme broodjes over de toonbank. Met Simon van Woerkom schreef hij een boek over Runningtherapie en organiseert hij al jaren een tweedaagse cursus met dezelfde titel.

Op zaterdag 13 juni geeft Bram tevens een hardloopclinic in Westernieland voor geïnteresseerden.

 

 

.

Reageren is niet mogelijk