Halve van Amsterdam

WWHMGisteren liep ik de halve marathon van Amsterdam. Mijn eerste halve, en met een ongebruikelijk trainingsschema van Koen de Jong: nooit meer dan 10 km trainen en toch 21,1 lopen. Ik startte rustig en heb dat het grootste gedeelte van de loop volgehouden. Op de Churchillaan stond Roel als morele ondersteuning. In de Watergraafsmeer was Erik de oppepper en in de buurt van het Rijksmuseum kwam de spanning van het laatste stukje al wat in beeld. In het Vondelpark (waar Caroline me stond aan te moedigen) ging het al wat harder en om de hoek, de Amstelveenseweg op, rook ik de finish. Ik weet nu wat het is: op vleugels. Ik haalde op het laatst nog een hele meute in. Blij over de finish en tevreden met mijn tijd. Sjoerd zat op de tribune van het Olympisch Stadion, was er getuige van en maakte deze foto (ik draag een wit shirt). Daarna tomatensoep bij Koen en pasta thuis. En slapen. Veel slapen.

Reageren is niet mogelijk