Eigen Huis & Interieur

EHI-1aOns huis in tekst en beeld. Vorig jaar zomer kwam een redacteur/stylist van het woonblad Eigen Huis & Interieur samen met een fotograaf naar Westernieland om een reportage te maken van het resultaat van onze Grote Verbouwing: van leegstaand schoolgebouw tot wonen-werken-B&B. Met zijn tweeën hebben ze een dag hard gewerkt om het hele huis in beeld te brengen. Slepen met stoelen, schuiven met kussentjes, het was een werk! Ze waren er al op tijd en tegen half zeven ’s avonds zat hun taak er op. Ongeveer een maand geleden had ik een Skype-interview met een tekstschrijfster die van alles wilde weten en daar een mooi verhaal van schreef. Eergisteren verscheen het augustusnummer met ‘onze’ reportage: ‘Schoolvoorbeeld’. Het is een mooi verhaal geworden, met mooie foto’s. Als het gedrukt is ziet het er zo echt uit! Dat weet ik natuurlijk wel, als grafisch ontwerper, maar toch, het is wel echt echt.

Reageren is niet mogelijk