T@b

tabje2Ons T@bje. Wonder op wielen. Oogstrelend off-the-roadmonster. Aandachttrekkertje. We hebben veel plezier gehad, samen.

Zes jaar lang konden we op onverwachte momenten een beroep op hem doen. Als informatiepunt tijdens een fotoshoot. Als vaste rots in de branding tijdens de verbouwing van ons huis. Als veilige warme plek wanneer de herfststormen de takken braken. Als rustpunt na een drukke dag Floriade met Tammo (jaja, man en hond, het paste er echt allemaal in).

En gisteren dus de laatste rit. Hij is verkocht en ik heb hem weggebracht. Zo kon ik nog één keer genieten van alle passeerders die honderdtachtig graden gedraaid in de auto zaten, kijkkijkkijk wat een caravan! Nog één keer het neuswieltje opdraaien, de klik van de dissel, de lichten controleren.

Nu woont hij in de Randstad en ik wens van harte dat hij en zijn baasjes even zoveel jaren van intens genoegen met elkaar beleven.

Snif.

Reageren is niet mogelijk