te koop/verkocht

T@b-Offroad2Wij gingen, na jaren van veel kampeerplezier, onze T@b 320 Offroad verkopen.

Hij is gebouwd in 2006, in goede conditie, uiteraard standaard uitgerust met een rondzit, kopkeuken, originele blauwe kussenbekleding en kleurige gordijntjes, verhoogde as tot 1000 kg, kenteken (geen wegenbelasting), lichtmetalen wielen en voorzien van allerlei leuke en praktische extra’s: Isabella luifel (geel), gaskachel, koelkast, horren met verduistering, fietsenrek voor twee fietsen, Alko-koppeling met disselslot, elektrakabel, bandenreparatieset, opbergnetten, oplegmatrassen, enz.

De T@b Offroad is stijlvol, strak en aantrekkelijk. Een unieke caravan voor liefhebbers. Klein, compact en kwalitatief goed, lekker licht en superstabiel. Met zijn opvallende vormgeving is hij een grote aandachttrekker op de weg. Met stoere donkergrijze accenten, lichtmetalen wielen en een extra stevig onderstel. Niet voor niets Off-road: het begin van avontuur. Sportief, stoer en mooi uitgevoerd. Voor het rijden hoef je niet in het bezit te zijn van het E-rijbewijs.

De T@b heeft, na het neerklappen van de tafel, een uitzonderlijk groot bed van 200 x 175 cm (langslaper). De luifel is gemakkelijk en snel op te zetten en zeer windvast. Met de dubbele beglazing en uitstekende verwarming is de T@b ook in koude omstandigheden aangenaam in het gebruik. Het extra stevige onderstel, gecombineerd met de Alko-koppeling, zorgt voor een uiterst stabiele wegligging. De grote disselkast biedt plaats aan twee gasflessen. De caravan is zeer praktisch ingedeeld en is voorzien van veel bergruimte.

Inmiddels is de caravan verkocht.

Reageren is niet mogelijk