aanrecht (slot)

Johan en Jack kwamen. Ze hebben hard en goed gewerkt. Ergens op de middag kwamen Evert en Alfred erbij. Samen hebben ze het blad van de oprit gehaald en op de sokkels gelegd. Daarna was het aansluiten en afwerken nog een heel werk, drie man sterk. Intussen lag ik een deel van de middag in bed. Griep, hoe wil je het noemen.

Ik had ze koffie beloofd met appeltaart van Bramley’s seedlings, op de goede afloop. Ze hebben er van genoten. En wij ook!

Het blad ligt er op, alles doet het weer: water, gas, stroom, afvoer. Het ziet er mooi uit, zo mooi als ik graag wilde. Gek hè, je durft bijna niet meer te hopen dat het gewoon goed kan. Twee plintjes nog, volgende week, dan is het echt klaar. Dank je wel, aannemer, dank je wel, timmerlieden. Ik ben blij.

Na anderhalf jaar en drie aanrechtbladen sluiten we het dossier. We hebben het er meer dan genoeg over gehad. Ik ga mijn tijd en mijn hoofd weer besteden aan andere dingen. Leuke.

Reageren is niet mogelijk