nieuw

Tammo heeft zijn vuurdoop gehad: de eerste jaarwisseling is voorbij. En met succes! Natuurlijk was het spannend, natuurlijk schrok hij af en toe. Met name van de zware klappen, die meer met bominslagen van doen hadden dan met vuurwerk. Maar hij kroop niet onder de bedden en blafte de boel niet bij mekaar (dat kan hij wel!). Hij bleef dicht bij ons.

Hij mocht opblijven. Om twaalf uur danste hij met Sjoerd door de kamer. Uiteindelijk viel hij tussen mijn voeten in slaap. Vannacht verraadde zijn gepiep dat hij druk droomde over alle nieuwe ervaringen.

Vandaag moest de energie er nog wel even uit. Een paar lange wandelingen en 100 rondjes door de kamer, toen ging het weer. De rust is teruggekeerd. Sjoerd op de bank, Tammo ernaast, ik aan tafel om de laatste nieuwjaarskaarten te adresseren.

Nieuwjaarsdag zit er op, laat het jaar maar komen!

Reageren is niet mogelijk