onderdak

Het wordt tijd. De boel moet onderdak. Het mag dan lekker weer zijn, over twee weken kan het vriezen. Over 9 weken is het nieuw jaar. We hebben ruimte in de garage gemaakt. Spullen aan de kant. De caravan gewassen met de hogedrukspuit, zoals dat tegenwoordig hoort (mannendingen maken veel lawaai, zegt Erwin). En naar binnen. Opgeruimd staat netjes. Hoewel het plein nou wel een beetje erg leeg is, zonder dat gekke alu-ei.

We konden er weken tegenop zien, het was in een halve middag gepiept. Direct ook maar even de wasdroger voor de dag gehaald en aangesloten.

Intussen heeft Tammo zich bekwaamd in het graven van gaten om een kluif in te verstoppen. Met de snuit weer dichtgooien. Kennelijk niet tevreden dus opgraven en opnieuw beginnen. En nog een keer. Telkens een beetje dieper. Niemand heeft hem dat geleerd, hij kan het gewoon!

Reageren is niet mogelijk