aanrechtblad 2

“We hebben maandag 27 Juni een persoonlijk onderhoud met de monteur, waarna we zijn verbeterde oplossing van het ondersteuningsprobleem bij de werkblad-producent voorleggen alvorens het nieuwe blad wordt gemaakt.” Aldus Frank, de keukenverkoper.

Dat was me wat te vaag. Wanneer wordt het nieuwe blad gemaakt? Dat kan wel december 2034 worden.

Dus mijn voorstel:
27 juni gesprek met de monteur – 28 juni overleg met de werkbladproducent – 29 juni overleg met de opdrachtgevers en de architect – 30 juni start productie – 4 juli demontage van het oude blad – 5 juli plaatsing van het nieuwe blad. Lijkt me te doen. Immers: “Het gerezen probleem bij de heren Wieringa en van der Weide heeft ook bij I*****l de hoogste prioriteit en zal serieus worden behandeld en adequaat opgelost” (weer aldus Frank, de keukenverkoper).

Niks op gehoord. (Laat even wat horen, denk ik dan. Kan het of kan het niet. Communicatie!)

Het is 29 juni en ik zit te wachten. Op een telefoontje.
Of het komt? Wordt vervolgd.

Reageren is niet mogelijk