Tammo

Het gaat goed met Tammo. We hebben hem vandaag opgehaald uit Harmelen bij Utrecht. Onderweg heeft hij twee keer gekotst en dat hebben we zonder lawaai opgeruimd. Verder zijn we onderweg drie keer eventjes uit de auto geweest, telkens voor een klein plasje.

Af en toe piept hij eventjes maar dat valt eigenlijk erg mee. Bij ons thuis heeft hij al een paar keer binnen en buiten geplast, de vochthuishouding is goed op gang. Toen hij moe werd heb ik hem in de bench gelegd en daar heeft hij heerlijk geslapen.

Vervolgens hebben Sjoerd en ik allebei met hem gespeeld. Hij heeft een rondje om het huis gelopen aan de lijn! Hij trok helemaal niet en liep al mooi mee. De tuin met alle geuren is natuurlijk al machtig interessant voor hem, we gaan zijn gebiedje de komende dagen uitbreiden.

Nu ligt hij tussen mijn voeten te slapen terwijl Sjoerd het eten staat te koken.

Reageren is niet mogelijk