nog steeds veel

Pasen was een mooie deadline. Jan en Vera kwamen op bezoek om hun camper uit te proberen. Samen ontbeten op Paaszondag, buiten op het terras.

We hebben met groot genoegen veel tijd doorgebracht in huis en tuin, en genoten van de voortgang van de bouw. De keuken is geplaatst, de terrassen zijn gelegd, er hangen hier en daar al gordijnen, het schiet op!

De b&b is ingeruild voor de slaapkamer. Onze volgende deadline komt er namelijk aan: op Koninginnedag komen de eerste b&b-gasten. Dat betekent dat dat deel van het huis volledig operationeel moet zijn. Deuren en kozijnen in de verf, deurkrukken gemonteerd, alles moet het doen. Bedden, stoelen, tafels, terras, alles moet er pico bello uitzien. Handdoeken, gastendoekjes, zeepjes, he-le-maal compleet. De gasten blijven twee nachten (dat betekent: twee ontbijtjes voor twee personen) en we willen dat ze het helemaal naar de zin hebben.

Leuke bijkomstigheid: de vlag kan uit, zaterdag is het Koninginnedag.

 

Reageren is niet mogelijk