puppy love

Allebei hebben we het al jaren over een hond. En als je niks doet gebeurt er ook niks. Dus naar Miranda.

Miranda heeft een stabij met pups: zeven stuks van krap vier weken. Kleine zwartwitte worstige bolletjes die krabbelen en piepen en over elkaar  heen kruipen. Wij zijn gisteravond op puppybezoek geweest. Moeder liet zich eerst uitgebreid door mij aaien en viel vervolgens aan Sjoerds voeten in slaap. Bied daar maar eens weerstand aan.

We willen graag weten wat er allemaal voor nodig is om een stabij te houden. Of het kan op een Amsterdamse bovenwoning. Wat er allemaal verder bij komt kijken. Miranda stelt ons gerust: het kan allemaal. Maar wil je een reu of wil je een teef? Dat lijkt een heldere vraag. Het antwoord is niet gemakkelijk te geven. Teven worden loops en dat wekt grote interesse van hordes ontembare reuen. Twee keer per jaar drie weken lang. Willen we dat? Reuen zijn soms nogal dominant, ook naar andere honden. Willen we dat?

De vraag is niet meer: willen we een hond? De vraag is: wordt het een reu of een teef? Kom daar maar eens uit.

Reageren is niet mogelijk